Over ons

House of Merchant is een bedrijf dat gespecialiseerd is in onbreekbaar glaswerk. Sinds 2019 bieden wij kwalitatief hoogwaardige producten aan die een duurzaam alternatief vormen voor traditioneel glas. Met trots presenteren wij onze collectie van uniek, stijlvol en onbreekbaar glaswerk dat geschikt is voor diverse omgevingen.

Glas heeft altijd een bepaalde elegantie en schoonheid gehad, maar het kan ook fragiel en gevaarlijk zijn. Daarom hebben wij gezocht naar een oplossing die zowel esthetisch als functioneel is: polycarbonaat. Polycarbonaat is een kunststof die honderden keren sterker is dan glas, waardoor ons glaswerk onbreekbaar en veilig is. Bovendien is polycarbonaat vaatwasmachinebestendig en net zo kristalhelder als traditioneel glas.

Of het nu gaat om je interieur, kantoor, kinderopvang, horeca, buitenevenementen, camping, zwembaden, boten of zelfs ziekenhuizen - ons onbreekbare glaswerk biedt een slimme en praktische oplossing voor elke gelegenheid.

Bij House of Merchant hebben we allerlei soorten onbreekbaar glaswerk in ons assortiment. Van wijnglazen tot bierglazen, van champagneglazen tot koffie- en theeglazen - we hebben voor elk drankje het perfecte onbreekbare glas. Onze collectie omvat ook vazen, stolpen en zelfs voorraadpotten. We streven ernaar om onze klanten een breed scala aan keuzes te bieden, zodat ze hun eigen persoonlijke stijl kunnen tonen.

Met ons onbreekbare collectie hoef je je geen zorgen te maken over glasscherven op de grond - ons polycarbonaatglas is hier immers tegen bestand. Geniet van je favoriete drankje, vaas, stolp of voorraadpot zonder belemmeringen en maak indruk op je gasten met deze duurzame en elegante collectie.

Dus waar wacht je nog op? Blader door onze collectie en laat je inspireren door de vele mogelijkheden van onbreekbaar glaswerk!

 


Keurmerk webwinkel